mensen verbinden
die inspiratie en zingeving
willen delen

Aanmelden

Image

Vrijzinnig Lunteren is aangemerkt als anbi. Dat betekent dat u als lid of begunstiger uw jaarlijkse contributie of bijdrage kunt aftrekken voor de inkomstenbelasting. Zie bij INFORMATIE / Anbi

Richtbedrag voor de jaarlijkse contributie/bijdrage is 1% van het bruto inkomen; op die manier kan de vereniging draaien. Geld mag echter nooit een belemmering zijn om geen lid te worden.

Voelt u zich betrokken bij Vrijzinnig Lunteren en onze activiteiten, dan kunt u zich op verschillende manieren verbinden:

  • Als incidentele bezoeker. U kunt zichzelf op de hoogte houden middels het bezoeken van deze website of middels het jaarlijkse programmaboekje. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief door op de knop rechtonder deze pagina te klikken. U wordt dan via de mail op de hoogte gehouden van de komende activiteiten. U betaalt per activiteit een (vaak vrijwillige) bijdrage.
  • Als lid of begunstiger. U maakt deel uit van de vereniging, bent van harte welkom op onze ledenvergaderingen en deelt mee in pastorale zorg. U ontvangt onze digitale nieuwsbrief betreffende onze activiteiten en de regio-nieuwsbrief Eenheid. U bent ook aangemeld bij Vrijzinnigen Nederland en ontvangt hun kwartaalblad Ruimte. Leden betalen een jaarlijkse contributie. Begunstigers zijn mensen die zich niet als lid willen inschrijven; zij betalen een jaarlijkse bijdrage.

Wij ontmoeten u graag!

 

Aanmelden

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Search