Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Viering met Mike Bais, “De weg van de Mythe”

Personalia: Mike Bais is van beroep (fysio)therapeut, docent en counselor. Hij heeft sinds 15 jaar een eigen praktijk voor holistische therapie/ counseling. Naast zijn medische en wetenschappelijke werk, begeeft hij zich in de wereld der metafysica. Hij is Kabbalah leraar volgens de Toledano traditie, geeft nationaal en internationaal les en schrijft momenteel een boek over “A Kabbalistic view on science”. Mike is een ingewijd priester in het mystieke christendom en geeft gastdiensten door Nederland. Andere cursussen die hij verzorgt zijn: de mythe van de Ronde Tafel, esoterische christendom, de westerse esoterische traditie en spiritualiteit en nieuwe wetenschappen.

In deze dienst gaan we “De weg van de Mythe” beleven. We kijken waar de principes van mythes op gestoeld zijn en de vele voorbeelden hiervan in de wereldse mythologie en legendes.

Zondag 19 mei van 10:30 tot 11:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-West Veluwe Vallei: Ede, Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search