Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Lezing door Harrie Linssen. "De kracht van de innerlijke stem"

Mijn lezingen gaan niet over rationele en of theoretische thema’s. Mijn lezingen gaan altijd over U
en mij, over ons als mens en daarin laat ik me graag leiden, voeden en inspireren door de innerlijke intelligentie, wijsheid en liefde die zich het beste kan tonen middels de actualiteit en noodzaak van het moment zelf. Ons, mijn vrouw Wanda en ik, hele leven staat in het teken van het besef dat liefde en stilte de basis is en vormt van alles en dat we niet leven in een duale wereld, dat is slechts schijn, maar in en vanuit een alles omvattende eenheid.
Personalia: Nadat ik in het jaar 1994 bij het Riagg ontslag had genomen, ben ik gestart met “Arise from”. Een bureau voor individuele- als ook relatietherapie, coaching en loopbaan heroriëntatie trajecten. De coachingstrajecten zijn zowel op het individu gericht als wel op groepsgewijze veranderings- en of reorganisatieprocessen. De Mens (dus u en ik) staat bij mij centraal. Ik geef opleidingen, trainingen en scholingen tot therapeut en coach.
Kosten: Richtbedrag € 5,=

Zondag 23 juni van 10:30 tot 11:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search