Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Filmavond

Een 'poezenfilm' zult u niet gauw verwachten bij Vrijzinnig Lunteren, maar dit is dan ook geen poezenfilm zoals u er misschien ooit één gezien hebt.
'A Streetcat named Bob' vertelt het aangrijpende verhaal van James Bowen, Engels schrijver en straatmuzikant en zijn kat Bob

 Na een moeilijke jeugd werd Bowen dakloos en raakte verslaafd aan heroine. In de lente van 2007 zat hij in een methadonprogramma en woonde in een flat in Londen in het kader van een begeleidwonenproject. In de hal van de flat vond hij een gewonde kat. Toen hij geen eigenaar kon ontdekken bracht hij de kat naar een dierenarts. Hij besloot de kat te houden en gaf hem de naam Bob. Vanaf dat moment nam Bowen Bob de kat steeds mee naar zijn werk op zijn vaste speelplekken en ook toen hij de daklozenkrant ging verkopen.

Klik op de adresbalk hieronder voor een korte biografie over de echte James Bowen.

https://www.wikiwand.com/nl/James_Bowen

Dubbelklik op de adresbalk hieronder om de trailer te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=s13Fnj8LzD8&feature=youtu.be

Verenigd Koninkrijk 2016

Geregisseerd door Roger Spottiswoode

Vanaf 19.30 uur wordt u ontvangen met een kop koffie of thee. Om 20.00 uur begint de film en na afloop is er gelegenheid om na te praten en een glaasje te drinken.
Er geldt een vrijwillige bijdrage, richtbedrag € 5,00.

Organisatie: Daan Jordens en Jan Jacobsen

Donderdag 13 december van 19:30 tot 22:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-West Veluwe Vallei: Ede, Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search