Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Filmavond

UN SAC DE BILLES is gebaseerd op het autobiografische boek van Joseph Joffo. Daarin vertelt Joseph hoe hij als 11-jarige joodse jongen in Frankrijk de Tweede Wereldoorlog overleefde.
De jonge joodse Joseph ontvlucht samen met zijn oudere broer Maurice het door de Nazi’s bezette Parijs om het vrije deel van Frankrijk (Vichy-Frankrijk) te bereiken. De jongens zijn op zichzelf aangewezen en weten dankzij een ongelofelijke dosis moed en vindingrijkheid te ontsnappen naar Nice.

De Duitsers trekken echter verder op en de veiligheid blijkt van korte duur. De jongens zullen alles op alles moeten zetten om hun afkomst te verbergen. Hun intense band en de hoop op hereniging met hun ouders en grote broers houden hen staande. Samen kunnen ze de wereld aan.

Regie: Christian Duguay
Cast: Dorian Le Clech, Batyste Fleurial, Patrick Bruel, Elsa Zylberstein, Christian Clavier, Kev Adams, Bernard Campan
Genre: Drama
Lengte: 113 minuten
Land: Frankrijk
Jaar: 2017

Trailer: https://youtu.be/V8cTMF1bIuk

Vanaf 19.30 uur wordt u ontvangen met een kop koffie of thee. Om 20.00 uur begint de film en na afloop is er gelegenheid om na te praten en een glaasje te drinken
Er geldt een vrijwillige bijdrage, richtbedrag € 5,00.

Organisatie: Daan Jordens en Jan Jacobsen

Donderdag 14 maart van 19:30 tot 22:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-West Veluwe Vallei: Ede, Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search