Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

ROND DE TAFEL, met Harm Knoop

Liefhebben of geliefd worden?

“Liefde is hormonaal gedoe”, zeggen ze. Anderen: “Liefde is een fantastisch gevoel, een wervelende sensatie”. Sommigen: “Liefde is een overeenkomst, een contract”. Weer een ander: “Liefde is een kunst, moet geoefend worden”.

Zal allemaal wel waar zijn, maar u kunt toch alleen zelf ervaren wat liefde voor u is. Wat komt (voor u) het eerst: liefhebben of geliefd worden? Of vallen ze samen? Op Valentijnsdag kan het prachtig samenkomen, maar ook pijnlijk stranden. Als de liefde van de één niet samenvalt met het zich geliefd weten door de ander.

Intrigerende en soms ongemakkelijke vragen. Naar onze eigen liefde(s) en ervaringen van geliefd zijn. In ieder geval is er heerlijk eten.

Bij ROND DE TAFEL gaan we tussen de gangen door speculerend, zoekend, aftastend met elkaar uitwisselen hoe het ervoor staat met de liefde.

ROND DE TAFEL wordt (in-)geleid door Harm Knoop. Hij is geestelijk verzorger, theoloog, coach, docent, inspirator, voorganger, schrijver en voelt zich op z’n gemak bij ongemakkelijke vragen (vooral het stellen ervan).

Sea en Renze Holwerda stellen hun huis, Churchillstraat 53 in Barneveld open en bereiden een heerlijke maaltijd.

De avond begint om 17.30 uur en eindigt rond de klok van 22 uur.
De kosten zijn €25 per persoon. Het deelnamebedrag kan in een anonieme envelop ter plekke gedoneerd worden. Als deze €25 een beletsel zou zijn om de avonden bij te wonen dan is een lager bedrag in de envelop ook oké.

Vooraf aanmelden via emailadres info@vrijzinniglunteren.nl. Gebruik als onderwerp: Tafelgesprek 14 februari
Z.s.m. na aanmelding volgt een retour mail met nadere gegevens over wel of niet nog ruimte op de betreffende avond.

Heb je vragen, bijv. over vervoer of de kosten? Neem even contact op met Sea of Renze: r.j.holwerda@planet.nl of 06-12496854 (Sea) of 06-83371137 (Renze).

Dit is de eerste avond van een serie van drie, waarin we experimenteren met het idee van een ‘themavoorganger/gespreksleider voor korte tijd’.

Vervolg:
donderdag 28 maart    Verlichting
donderdag 9 mei         Alles is van alles

Leden/begunstigers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Donderdag 14 februari van 17:30 tot 22:00 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-West Veluwe Vallei: Ede, Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search