Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Rond De Tafel, met Harm Knoop

Dit is de tweede avond van een serie van drie, waarin we experimenteren met het idee van een ‘themavoorganger/gespreksleider voor korte tijd’.

Drie keer een donderdagavond om met elkaar te eten en te praten rond een thema. We hebben Harm Knoop, die ook geregeld bij ons voorgaat en o.a. in april onze Paasdiensten voor zal gaan, gevraagd deze gespreksavonden te leiden: hij neemt ons mee in het thema en leidt het gesprek. Sea en Renze Holwerda stellen hun huis in Barneveld open en bereiden een heerlijke maaltijd.

De avond begint om 17.30 uur en eindigt rond de klok van 22 uur.
Maximaal kunnen 12 mensen deelnemen per avond.

Data en thema:
donderdag 14 februari Liefhebben of geliefd worden
donderdag 28 maart    Verlichting
donderdag 9 mei          Alles is van alles

De kosten zijn €25 per persoon per avond. Het deelname bedrag kan in een anonieme envelop ter plekke gedoneerd worden. Als het deelname bedrag van €25 een beletsel zou zijn om de avonden bij te wonen dan is een lager bedrag in de envelop ook oké.
Vooraf aanmelden via emailadres info@vrijzinniglunteren.nl. Gebruik als onderwerp: ‘Rond de tafel’ en geef aan voor welke avond(en) je je aanmeldt/jullie je aanmelden. Z.s.m. na aanmelding volgt een retour mail met nadere gegevens over wel of niet nog ruimte op de betreffende avonden.
Heb je vragen, bijv. over vervoer of de kosten? Neem even contact op met Sea of Renze: r.j.holwerda@planet.nl of 06-12496854 (Sea) of 06-83371137 (Renze).

Plaats: Renze en Sea Holwerda, Churchillstraat 53, Barneveld 

Leden/begunstigers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Donderdag 28 maart van 17:30 tot 22:00 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-West Veluwe Vallei: Ede, Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search