Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Viering met Klaske Heida

Personalia Klaske Heida: Ooit ben ik begonnen als Z-verpleegkundige en werkte ik met mensen met een verstandelijke beperking. Dertien jaar later heb ik een opleiding tot Kunstzinnig Therapeut op Antroposofische basis gevolgd. Hier heb ik niet mijn werk van gemaakt, maar wel ben ik gaan werken als psychologisch medewerker in een ziekenhuis. Vijf jaar geleden ben ik de OVP gaan volgen. Jammer genoeg heb ik deze opleiding (nog) niet helemaal af kunnen maken.
In de Antroposofie wordt gezegd dat er drie pijlers zijn in het leven: Kunst, Wetenschap en Religie.
In mijn leven komen ze samen; Kunstzinnige therapie, het Wetenschappelijke van Psychologie en Religie door de OVP. Een rijkdom om uit te putten.

Toelichting op de collecte door José Kieft.
poupetique2‘Ifuni’ beoogt het contact tussen Rwandezen en Nederlanders te bevorderen. Dit o.a. door via (kleine) projecten bij te dragen aan verbetering van de kwaliteit van de samenleving in Rwanda. Met in het bijzonder aandacht voor de minder bedeelden. www.stichtingifuni.nl

Zondag 03 november van 10:30 tot 11:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search