Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Wereldvredemeditatie

lies joosten harp

Het initiatief Wereldvrede Meditatie beoogt mensen wereldwijd vrede in zichzelf, hun omgeving en de wereld te laten nastreven. Door met velen over de hele wereld op hetzelfde moment, 31 december om 13:00 uur (12:00 uur Greenwich tijd), te mediteren wordt een krachtig signaal afgegeven. Een betere afsluiting van het oude jaar is toch nauwelijks denkbaar?

De meditatie wordt begeleid door Christoph Alink en muzikaal begeleid door Lies Joosten.
Christoph Alink heeft al vanaf de eerste keer van het initiatief Wereldvredemeditatie in 1986, waar hij ook was in de wereld, meegedaan; hij woont in Lunteren en verleent graag zijn medewerking aan dit bijzondere uur.
Lies Joosten bespeelt met hart en ziel diverse soorten harp, zoals de troubadour harp of de grote Keltische harp. Ze begeleidt o.a. meditatieve bijeenkomsten, zoals bij yoga, rouwdiensten en in ziekenhuizen; zie ook www.arpalisa.nl.

Inloop vanaf 12.45 uur.

Kosten: vrijwillige bijdrage, richtprijs €5.

Vooraf aanmelden bij info@vrijzinniglunteren.nl

Wij organiseren dit samen met de andere afdelingen van Vrijzinnigen Nederland in de regio; bij hen wordt op hetzelfde tijdstip gemediteerd voor wereldvrede. Zie www.zinnige-activiteiten.nl.

 

Donderdag 31 december van 13:00 tot 14:00 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search