Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Wereldvredemeditatie

Een krachtig signaal

Het initiatief Wereldvrede Meditatie beoogt mensen wereldwijd vrede in zichzelf, hun omgeving en de wereld te laten nastreven. Door met velen over de hele wereld op hetzelfde moment, 31 december om 13:00 uur (12:00 uur Greenwich tijd), te mediteren wordt een krachtig signaal afgegeven. Een betere afsluiting van het oude jaar is toch nauwelijks denkbaar?
Christoph Alink heeft al vanaf de eerste keer van het initiatief Wereldvredemeditatie in 1986, waar hij ook was in de wereld, meegedaan; hij woont in Lunteren en verleent graag zijn medewerking aan dit bijzondere uur.

Daarnaast zal Sebastiaan Stevens, de hangspeler die ook de 1e WVM heeft begeleid zijn medewerking verlenen.

sebastiaan Stevens

Sebastiaan Stevens

 

Om deze meditatie persoonlijker en krachtiger te maken kunnen deelnemers iets van zichzelf meenemen, een klein voorwerp of afbeelding die ze thuis inspireert tot vredige gedachten, gebed, voornemens.........en deze in de kring te leggen. Natuurlijk is dit geen verplichting.

Inloop vanaf 12.45 uur.

Kosten: vrijwillige bijdrage, richtprijs €5.

Vooraf aanmelden bij info@vrijzinniglunteren.nl

Wij organiseren dit samen met de andere afdelingen van Vrijzinnigen Nederland in de regio; bij hen wordt op hetzelfde tijdstip gemediteerd voor wereldvrede. Zie www.zinnige-activiteiten.nl.

 

Vrijdag 31 december van 13:00 tot 14:00 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search