Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

concert met Ori & Anadya.

Ori (gitaar en zang) en Anadya (zang, Indiaas harmonium en percussie) nemen je mee op een muzikale reis over het leven en de liefde.

Ori – Maria VittOria Jedlowski – is singer-songwriter en gitaardocente aan het concervatorium in Milaan. Zij speelt in diverse ensembles en heeft vele cd's gemaakt met klassieke en contemporaine muziek. Ori is in juli weer een paar dagen in Nederland. Sinds 2012 treden Ori en Anadya Wouters uit Wageningen (koordirigent en zangdocente) een aantal keren per jaar op in Italië en Nederland met een divers programma van wereldmuziek, klassieke muziek, eigen composities en met muziek omlijste verhalen.

Anadya en Ori vinden elkaar in hun liefde voor verhalende muziek en in hun grote belangstelling voor wat de mens innerlijk beweegt. Zij delen de overtuiging dat muziek helend kan werken:
"We denken dat muzikanten 'vredesambassadeurs' kunnen zijn. Dat je door de muziek je de harmonie kunt herinneren die bestaat óver de verschillen heen. Muziek verklankt de poëzie van de schepping, waar ruimte is voor iedereen, in vrede met elkaar. Wij doen ons deel om daar een bijdrage aan te leveren." – Ori & Anadya.

Zie voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=aRjhzpPzSuM

Aanvang 20.00 uur.
Entree leden en begunstigers Vrijzinnig Lunteren E 7,50.
Niet leden E 10,-. Kaarten aan de zaal te koop.
Na afloop nog gelegenheid voor gezellig elkaar ontmoeten onder genot van een drankje.

www.anadya.nl

www.mariavittoriajedlowski.it.

Vrijdag 12 juli van 20:00 tot 22:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search