Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Lezing / Startzondag met Lammert Kamphuis

Personalia: Lammert Kamphuis is filosoof en veelgevraagd spreker op congressen en festivalpodia; hij spreekt bijvoorbeeld al 5 jaar achter elkaar op Lowlands. Ook geeft hij regelmatig workshops voor organisaties en bedrijven en verschijnt in de media. Daarnaast is hij als hoofddocent verbonden aan The School of Life Amsterdam. In al zijn werkzaamheden onderzoekt hij samen met het publiek hoe de filosofie ons verder helpt in alledaagse thema's. In juni 2018 kwam zijn tweede boek uit bij De Bezige Bij, Filosofie voor een weergaloos leven, waarvan inmiddels de zesde druk in de winkels ligt. Tijdens deze ochtend zal hij met de bezoekers onderzoeken hoe volgens filosofen twijfelen je tot rust kan brengen.

Deze interactieve lezing van Lammert Kamphuis zal duren tot omstreeks 12.00 uur; daarna is er gelegenheid tot koffiedrinken; vervolgens zullen we met elkaar het glas heffen op de start van het nieuwe seizoen, waarbij onze voorzitter Maud in kort bestek het nieuwe jaarprogramma zal toelichten. Tenslotte kunnen we nog een broodje nuttigen. Rond 13.00 uur is de ochtend afgelopen. Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom!

Tijd interactieve lezing:      10.30 – 12.00 uur
Koffie, borrel en broodjes: 12.00 – 13.00 uur
Kosten: niet-leden € 5,-


www.lammertkamphuis.nl

Zondag 01 september van 10:30 tot 12:00 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search