Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Songs from the Heart AFGELAST

Aan Zee’ met Songs from the Heart

211014 foto t.b.v. optreden Songs from the heart op 14 november voor website VL

 

Op 14 november, aanvang 10.30 uur, is het “Songs from the Heart”-koor te gast in het Witte Kerkje van Lunteren. Vrijzinnig Lunteren organiseert een speciale zing-morgen van het koor rond het thema “Aan Zee”. Teksten en liederen in de aparte ambiance van het Witte Kerkje geven u een bijzondere beleving, net als wanneer je op het strand loopt, aan zee.

De zee trekt, de zee inspireert, de zee neemt, de zee geeft. Pak een schelp en hou die aan je oor en je hoort de zee. Dichters hebben prachtige teksten gedicht over de zee en het strand. De meeuwen schreeuwen, de golven deinen, de branding inspireert tot muziek.

Bij eb bouwen we aan de vloedlijn een zandkasteel. Komt de vloed dan verdwijnt het weer.

Dein mee op de getijdenstroom en de zee weet vast wel wat u voelt in uw leven en wat u bedoelt. Het “Songs from the Heart”-koor neemt u graag mee op een tocht langs de zee.

Songs from the Heart is een klein koor en brengt bijzondere liederen ten gehore. Uit verschillende taalgebieden, verschillende tijden en steeds met een diepe betekenis. Het koor staat onder leiding van Anadya Wouters. Zij inspireert de zangers en zangeressen van het koor tot een bijzondere beleving van de tekst en de melodie. “Zingen slaat een brug tussen mensen en brengt de essentie van ‘zijn’ naar boven. Probeer zelf maar: wat gebeurt er met je, als je een liedje zingt? Wat voel je?” Kijk voor meer informatie op www.songsfromtheheartkoor.nl

Zondagmorgen, 14 november, bent u om 10.30 uur welkom in Het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Bent u geen lid van Vrijzinnig Lunteren? Dan is voor u entreeprijs van € 5,-- heeft u toegang tot de mini zang-workshop en het concert, beleeft u een onvergetelijke morgen en krijgt u een kopje koffie of thee.

 

 

 
Zondag 14 november van 10:30 tot 11:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search