Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Interculturele ontmoetingen

“Over verlangen naar verbinden, de 10e Interculturele ontmoeting”.

Graag nodigen we onze leden en belangstellenden uit voor deze zondagochtend bijeenkomst, waarin wij u deelgenoot maken van de achtergrond, ontwikkelingen en plannen van onze interculturele werkgroep. Wat drijft ons, wat verbindt ons met elkaar en met het kerkje, met nieuwkomers, wat leren we van elkaar en van de bijeenkomsten en waar lopen we tegen aan? Wat is merkbaar van ons verlangen en onze pogingen om de onbekende ander te ontmoeten, te leren kennen en begrijpen?
In korte voordrachtjes vertellen we hierover, ieder vanuit eigen ervaring en positie, en daarna gaan we met de luisteraars aan tafel(s) in gesprek. Dat zal zeker gepaard gaan met koffie/thee (en natuurlijk iets lekkers) en roept hopelijk bij een ieder op: inspiratie voor, en/of zin in, verdere ontmoetingen met de “onbekende ander”. Ter voorbereiding is het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, dus graag opgave d.m.v. een mailtje naar Jan Dirk (remeker@remeker.nl) of Marieke (vanes.evamaria@gmail.com)

Zondag 19 april van 10:30 tot 11:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search