Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Lezing met Rienk Stuut.

In de lezing wordt uitgelegd hoe een werkelijke genezing met behulp van homeopathische middelen plaatsvindt. De praktijk dient daarbij als leidraad. Er wordt diepgaand ingegaan op het wezen van ziekte, homeopathische middelen en hoe deze laatste aansluiten en kunnen helpen bij een veelvoud aan lichamelijke en psychische problemen. Ook wordt uitgelegd hoe het mogelijk is dat dergelijke sterk verdunde en geschudde medicamenten kunnen helpen om dergelijke problemen wezenlijk aan te pakken.

Vanuit een drietal invalshoeken, die elkaar aanvullen, wordt de voor velen moeilijk te verklaren werking van de homeopathische geneeswijze uitgelegd. Deze invalshoeken zijn natuurlijk de homeopathie zelf, maar ook de natuurwetten, die in de Graalsboodschap worden verklaard en tenslotte ook de allernieuwste inzichten van de huidige natuurwetenschappen.

 

Deze lezing zal iets langer duren dan we gewend zijn, nl. 2x 3 kwartier.

 

Personalia: Rienk Stuut. Geboren 1957 in Leeuwarden heeft hij zich na zijn studie tot arts gespecialiseerd in de homeopathie. Daarnaast is hij betrokken geweest bij het onderzoek naar alternatieve geneeswijzen aan de universiteit van Utrecht. Hij was medeoprichter van het grootste centrum voor homeopathie in Nederland en heeft, naast diverse publicaties, bijdragen geleverd aan de boeken van Jan Scholten, boeken die ondertussen wereldwijde bekendheid genieten. 

Kosten niet-leden € 5,- ( Bij voorkeur pinnen )

Zondag 31 januari van 10:30 tot 12:00 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search