Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Natuurwaarneming

Natuurbeleving op Tres Jolie.

Op zondag 16 mei zal er, als de weersomstandigheden het toelaten, op pluktuin Tres Jolie in de Glind, in het kader van natuurbeleving een ontmoeting plaatsvinden. Deze bijeenkomst is er één van een serie. Het is weer lente en de natuur komt tot leven. Altijd weer een bijzondere beleving. Het thema is dan ook: ‘Waarneming van de processen in de natuur’. Om déze beleving gaat het in deze serie. waarbij wij op verschillende manieren hieraan uiting zullen geven.

Daarbij zal het meditatieve aspect leidend zijn en op verschillende manieren tot uitdrukking gebracht worden. Je kunt daarbij denken aan: meditatieve stilte, meditatieve dans, meditatief vormgeven met behulp van kleurgebruik, meditatief zingen. De eerste zondag is geweest in april en met succes. De tweede geplande bijeenkomst zal nu dus zijn op 16 mei, vervolgens de laatste op de zondag 13 juni. Deze dagen kunnen afzonderlijk gevolgd worden, maar het is ook mooi om ze allemaal te volgen, omdat we er een bepaalde lijn in willen aanbrengen. Zo zijn de sub-thema’s achtereenvolgens zijn: - ‘ontspruiten’, ‘in de bloei’ en ‘vruchtvorming’. Per keer kijken we wat de invulling van de ochtend wordt.

Omdat we deze activiteit coronaveilig willen laten plaatsvinden, is het noodzakelijk je hiervoor op te geven via info@vrijzinniglunteren.nl Verder is het van belang je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. Wij zullen overigens tijdig laten weten aan de mensen die zich opgegeven hebben of de activiteit door zal gaan. Dit zal afhangen van het weer. Voor koffie/thee wordt gezorgd. Er hoeft niets meegenomen te worden voor de verschillende activiteiten. Het is fijn als iedereen zo rond 10.15 uur aanwezig is, zodat we om 10.30 uur kunnen starten. In principe plannen we hiervoor een uur, maar er is een uitloop mogelijk naar 12.00 uur. Wij hebben er zin in. U ook? Geef je dan op bij Gineke: info@vrijzinniglunteren.nl

Adres van Tres Jolie: Boshuisweg, 3791 ND Achterveld. Voor routebeschrijving zie website: https://tresjoliefruittuin.nl

Kosten: niet-leden € 5,-

Zondag 16 mei van 10:30 tot 11:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search