Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Introductieavond Stilte-uur

Elke zondagavond van 20.00 tot 21.00 uur wordt de mogelijkheid geboden om met elkaar in stilte aanwezig te zijn, geïnspireerd op het initiatief ‘stadsverlichting' (www.stadsverlichting.nu).
Tijdens dit stilte-uur zijn stoelen en meditatiekussens aanwezig. Eenieder is vrij om na verloop van tijd van een zit- naar loopmeditatie te gaan of anderszins te bewegen zolang hij/zij dat prettig vindt om vervolgens de zitmeditatie weer voort te zetten.
‘Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek’ aldus de initiatiefnemers van ‘Stadsverlichting’.

Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt een speciale introductie-avond georganieerd voor dit wekelijkse stilte-uur. Deze avond wordt uitleg gegeven en worden de meditaties begeleid. Dit kan het gemakkelijker maken voor nieuwkomers om in te stromen. Deze avond begint een kwartier eerder dan gebruikelijk en duurt een kwartier langer.

Kosten niet-leden: €2 per avond

Voor deze introductieavond graag opgeven bij Theresia Kamphuys, theresiakamphuys@gmail.com

 

 

Zondag 08 september van 19:45 tot 21:15 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-Veluwe-Vallei: Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search