Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Activiteiten

header2

Touching Sounds, Klankconcert met Jeannine van der Heijden en Martien Adriaansen

Door Jeannine van der Heijden en Martien Adriaansen. Zij vertellen hierover het volgende: "We spelen, bewegend door de ruimte, zuiver intuïtief en gebruiken daarbij etnische instrumenten van over de gehele wereld zoals de didgeridoo, Tibetaanse klankschalen, de Chinese gong, sjamanendrums, rainsticks, oceandrums en vele ritme-instrumenten. Daarnaast is de stem ons eigen waardevolle instrument, met klanken en boventonen. Door de combinatie van klanken, trillingskwaliteiten, ritmes en de intentie van de spelers ontstaat een klankensfeer die de totale lichaamsenergie in beweging zet. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengt deze klankensfeer je van het denken in het voelen, van het hoofd naar het hart, in een meditatieve staat; daar waar diepe ontspanning mogelijk is, inzichten zich voor kunnen doen en healing van binnenuit kan plaatsvinden. Niet alleen luisteren met het oor maar met het gehele lichaam. Een innerlijke reis die voor ieder individu uniek is, een direct ervaren zonder dat het denken er tussen zit. Een cadeautje aan jezelf."

Het is de bedoeling zelf het volgende mee te nemen:
* een matrasje (groot tuinstoelkussen is ook handig);
* kussen(tje) voor onder je hoofd en deken(tje) om onder te liggen;
(Er zijn enkele dunne yogamatjes aanwezig. Maar niet voldoende voor iedereen.) Maak het jezelf vooral comfortabel door lekkere losse kleding te dragen. Na het concert is er voor iedereen een kopje thee met wat lekkers. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Personalia: Onder de naam Touching Sounds spelen Jeannine van der Heijden en Martien Adriaansen al vele jaren Klank-healing-concerten, zij doen dit vanuit de visie dat de mens deel is van een veel grotere universele heelheid.

Vanaf 10.30 uur (inloop),
Optreden: 11.00 – 12.30 uur
Kosten: € 20,= contant te voldoen bij binnenkomst
Opgave: via de mail: info@vrijzinniglunteren.nl
Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers. Dus wilt u verzekerd zijn van een plekje, geeft u zich dan tijdig op.

 

 

 

Zondag 09 december van 11:00 tot 12:30 uur

Vrijzinnig Lunteren werkt samen met andere Vrijzinnigen in de regio Zuid-West Veluwe Vallei: Ede, Bennekom, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen. Voor hun activiteiten zie onderstaande links:

Search