Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Nieuws

header2

Kerst in Het Witte Kerkje

Eerste Kerstdag vierden we samen Kerstfeest in het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28. De viering bij de open geloofsgemeenschap Vrijzinnig Lunteren werd geleid door mw. K. Heida. Luisterend naar de verhalen en genietend van het koor. Voor de kinderen van drie tot honderdvijf was er natuurlijk een mooi verhaal.

Kerst, de geboorte van een Kind, is ook dit jaar weer een feest. Want wat een bijzonder moment als een kind geboren wordt, toen en nu.

Wie waren er toen in die stal in Bethlehem? Mensen, zoals Maria, Jozef, de herders, de koningen. En dieren: de os en de ezel, schapen en een spin? Samen maakten zij dat geweldige moment mee. En jaar na jaar, eeuw na eeuw vieren we dat Feest van Vrede op aarde. Maar hoe zit dat dan met dat kind, die mensen en die dieren?

Een koor van leden van ‘Vrijzinnig Lunteren’ zongen een aantal liederen. En we zongen samen (Kerst)liederen, want samen zingen en muziek maken geeft altijd een fijne, feestelijke sfeer. Een verhaal voor de kinderen en een verhaal voor de volwassenen. Kerst in het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28: een feest voor iedereen. kerst2018

Search