Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Nieuws

header2

2020: Open blik en onbevangenheid

toast 2020

‘Met een open blik, onbevangen de wereld tegemoet treden’ is de nieuwsjaarwens van Maud Berens, voorzitter van Vrijzinnig Lunteren. Na een inspirerende en bijzondere viering volgde een geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst in Het Witte Kerkje.

 

Talenten van iedereen tot ontplooiing laten komen, is een ander thema dat is aangestipt. De viering was daar een prachtig voorbeeld van. Sacrale dans o.l.v. Geertje Hozee liet zien welke beleving te vinden is in de dans. Het mooie verhaal over de vierde koning verteld door Juliette Stout, was een bijzondere opmaat naar het spel wat volgde. Ouders van de Vrije School uit Ede vertoonden het Driekoningenspel op een prachtige manier. Verstilling, met aan het eind van het spel het langzaam uitdoven van de muziek, liet een stil Wit Kerkje achter.

 

Na koffie / thee met een heerlijke tractatie, volgde de nieuwjaarsbijeenkomst. Ontmoeting en uitwisselen van goede wensen met bekende en nieuwe mensen die zich verbonden voelen met en thuis voelen bij Vrijzinnig Lunteren.

Laatste nieuws

Search