Graag ontmoeten
we u in ons kerkje,
tijdens één van de
activiteiten

Nieuws

header2

Hart ont-moeting met Joris Vincken

Zondag, 13 september spreekt en speelt Joris Vincken om 10.30 u in het prachtige Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. De vraag die centraal staat: “Wat als we in plaats van te inspireren, elkaar herinneren aan de rijkdom die we al zijn?”

Een leven lang rennen we naar morgen, bezig de scheuren in ons masker te verbergen. Als het al lukt onze dromen te verwezenlijken, dan staat de volgende droom alweer klaar. Iets voelt leeg, voelt incompleet. Een verlangen naar onze oorspronkelijke staat, naar heel zijn.

Hoe ziet een hart ont-moeting eruit?

Joris Vincken spreekt, dicht en speelt piano. Ervaar dat je nooit onheel bent geweest. Er is hooguit het idee dat iets ontbreekt en daar begon een reis. Het doel van die reis was nooit daar, maar hier, precies waar en wie je nu bent. Er is ruimte voor vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Luister met open of gesloten ogen, of droom gewoon weg. Joris ontmoet de rijkdom en liefde van dit moment. Het onzichtbare mysterie recht voor onze ogen.

Joris Vincken werkte als succesvol muziekproducent, op zoek naar de rijkdom van morgen. Hij ruilde de studio uiteindelijk in voor een leven in gebed en stilte in een spirituele gemeenschap. Totdat hij besefte nog steeds de rijkdom van morgen te zoeken.

 

Entree voor niet leden : 10 euro.

Aanmelden: stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(In verband met de huidige richtlijnen is aanmelding vooraf verplicht. Aanmelden kan t/m 9 september 2020). U krijgt bericht of u deel kunt nemen.

Meer info op www.vrijzinniglunteren.nl of www.jorisvincken.nl

Search