mensen verbinden die inspiratie en zingeving willen delen

Steun ons

Header Ruimte2

Steun ons

Wil je ons steunen door vriend(in) te worden? Dat kan met een bedrag per maand. Vul je gegevens in en kies jouw maandelijkse bijdrage.

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om donaties via dit formulier te accepteren moet je een van onze betalings add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betalings add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Adres
DD slash MM slash JJJJ
E-mailadres(Vereist)
Kies je bedrag. Je kan tussen de 10 en 150 euro per maand doneren.
Voer een nummer in van 10 tot 150.
Prijs: € 0,00

Wil je ons steunen door vriend te worden van onze vereniging? Wij hebben om de week een viering op zondagmorgen om 10.30 uur. De andere weken zijn er op hetzelfde tijdstip spraakmakende lezingen die voor vrienden en leden gratis zijn. Nieuwkomers betalen 7,50 euro per lezing. Kijk voor het hele programma op deze website of pak een papieren programmaboekje mee uit het Witte Kerkje.

Bij Vrijzinnig Lunteren hebben we jouw hulp hard nodig om deze activiteiten voort te kunnen zetten. Doe je mee in onze warme gemeenschap?

Vrijzinnig Lunteren is aangemerkt als ANBI. Dat betekent dat je een contributie of bijdrage kunt aftrekken bij de inkomstenbelasting.

 

ANBI gegevens